Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Etter at New York Islanders møtte Tampa Bay Lightning, var laget åpenbart dårligere. Tampa Bay Lightning denne sesongen, både offensivt og defensivt, har laget gjort det veldig bra. Hvis Tampa Bay Lightning-sluttspillet ikke var for fraværet av kaptein Steven Stamkos, ville laget ha prestert enda bedre. New York Islanders kan bare dra nytte av mangelen på Tampa Bay Lightning-spillere for å kjempe for muligheter, ellers vil det være vanskelig for dem å overhale sine motstandere.

Det største tapet i Tampa Bay Lightning vs. New York Islanders var skaden til senterspilleren Brayden Point. Alex Killo ble suspendert i ett spill for ondsinnede fouls, så han kunne ikke ha på seg hockey trøye for å spille. I møte med mangelen på store aktører i Tampa Bay Lightning, slo New York Islanders Tampa Bay Lightning 5-3. Selv om New York Islanders trakk seg en runde, har lagets keeper fortsatt den største svakheten. I pausen så Brayden Point spillet, og han ønsket å ta på seg Tampa Bay Lightning drakt for å spille spillet.

Hvilke planer vil Tampa Bay Lightning lage neste gang? Det var mulig å vinne spillet fortløpende, men dessverre har det møtt hindringer nå. Tampa Bay Lightning, som har justert spillee sine på nytt, tar tid å tilpasse seg. Vil New York Islanders benytte anledningen til å vinne? New York Islanders er fulle av flaks denne sesongen. Blant flaks og styrke, hvem kan vinne den endelige seieren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 173 تاريخ : شنبه 22 شهريور 1399 ساعت: 13:49

Etter en serie NHL-spill er Tampa Bay Lightning, New York Islanders, Vegas Golden Knights og Dallas Stars igjen i den siste semifinalen. I det første spillet beseiret Tampa Bay Lightning New York Islanders 8-2, og Vegas Golden Knights tapte 0-1 for Dallas Stars. Både Boston Bruins og Colorado Avalanche, mesterlagene som publikum spådde, ble eliminert. Det mest overraskende var at New York Islanders, rangert som niende i Østkonferansen, gikk inn i semifinalen.

Tampa Bay Lightning er veldig sterk denne sesongen, laget beseiret Columbus Blue Jackets og Boston Bruins. Selv om New York Islanders manglet superstjeespillere, beseiret Washington Capitals og Philadelphia Flyers med en seig holdning. Når disse to lagene konkurrerer, hvilken hockey trøye blir den endelige vinneren?

I den siste runden gikk New York Islanders og Philadelphia Flyers gjennom syv kamper og til slutt eliminerte Philadelphia Flyers med en total score på 4-3. Etter den fremragende prestasjonen til disse spillene, har New York Islanders drakt blitt den nye favoritten til mange tilskuere. Publikum så på øya fra New York den utholdenhet og modige ånd som ikke gir seg. Når laget har en slik ånd, er det vanskelig for dem å lett bli beseiret av motstandee.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 143 تاريخ : چهارشنبه 19 شهريور 1399 ساعت: 11:26

Philadelphia Flyers beseiret New York Islanders 4-3 i NHL Easte Conference semifinalen, og tapte mot New York Islanders 2-3 totalt. I begynnelsen av kampen tok New York Islanders ledelsen 1-0. Philadelphia Flyers satte deretter i gang et voldsomt angrep og gjenopprettet stillingen 3-1. Philadelphia Flyers 'første mål ble scoret med et langskudd fra Claude Giroux iført nr. 28- hockey trøye. Det var også hans første mål i sluttspillet.

Philadelphia Flyers erstattet keeper Carter Hart i dette spillet. Han blokkerte vellykket motstanderens mål for laget. For at Philadelphia Flyers skulle vinne spillet startet laget en konservativ strategi. I spillet var det mer å forsvare motstanderens lovbrudd. Philadelphia Flyers endringsstrategi gjorde også at New York Islanders plutselig ikke klarte å tilpasse seg. Ventende til de siste fire minuttene av spillet, lanserte New York Islanders en kontringsplan igjen, og scoret 2 mål på en gang, og de to lagene scoret 3-3.

Derick Brassard, som hadde på seg New York Islanders drakt i dette spillet, scoret også det første målet i sluttspillet og scoret i et avgjørende øyeblikk for laget. De to lagene gjorde uavgjort. I den siste overtidene scoret Philadelphia Flyers-forsvarer Ivan Provorov et langskudd og beseiret New York Islanders 4-3. Den utrettelige innsatsen til Philadelphia Flyers-spillee ga dem en sjanse til å vinne neste kamp. Publikum håpet at laget kunne spille en mer stabil forestilling.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 161 تاريخ : جمعه 14 شهريور 1399 ساعت: 19:43

Vancouver Canucks ble det siste kanadiske laget som forble på banen. Laget tapte nå 1-3 mot Vegas Golden Knights. I kampen mellom disse to lagene var Vegas Golden Knights åpenbart sterkere offensivt, og Vancouver Canucks kunne ikke motstå uansett hvor sterkt forsvaret var. Etter at to kamper ble utsatt, brukte den utmerkede keeperen Marc-André Fleury Vegas Golden Knights drakt på nytt for å delta i spillet. Hans ankomst ga laget større defensiv beskyttelse.

Vancouver Canucks møtte det sterke offensive laget til Vegas Golden Knights, og det mest slitsomme var at keeperen måtte være årvåken til enhver tid. Etter kampen var Vancouver Canucks-keeper Jacob Markström åpenbart utmattet. På begynnelsen av Vancouver Canucks-omkampen, på grunn av det ustabile utseendet til spillee, var lagoppstillingen vanskelig å nå den beste stilltiende tilstanden.

Etter at Vegas Golden Knights har løpt i disse spillene, har laget blitt mer og mer stabilt. Vegas Golden Knights nå kan hver spiller som spiller score effektive mål for laget, og deres samarbeid er ganske jevnt. Vancouver Canucks-spillere vil fortsette å ha på seg nhl drakter for å delta i spillet, da må de kanskje legge mer innsats og flaks for å beseire Vegas Golden Knights.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 174 تاريخ : چهارشنبه 12 شهريور 1399 ساعت: 15:19

Colorado Avalanche brøt endelig ut etter to mislykkede kamper. Laget beseiret Dallas Stars 6-4. I begynnelsen av spillet angrep Dallas Stars voldelig Colorado Avalanche. Colorado Avalanche scoret intetanende det første målet av Dallas Stars. I møte med de to påfølgende seirene til Dallas Stars, må Colorado Avalanche-spillere vinne dette spillet for å få sjansene tilbake.

Det første målet for Colorado Avalanche var Nikita Zadorov, som hadde på seg en nummer 16- nhl drakter. Hans perfekte prestasjon hjalp laget til å vinne poengsummen. Spillere fra begge lag startet et sterkt konkurransedyktig angrep i andre kvartal og Colorado Avalanche ledet Dallas Stars 3-1. I tredje kvartal ble stemningen på banen umiddelbart spent. Spillee som hadde på seg Dallas Stars drakt vant mirakuløst tre mål for at laget skulle overgå motstanderen.

Colorado Avalanche-spillee er fast bestemt på å ikke tape dette spillet, og de må videre i ishockeyspillet. Så etter å ha blitt overtent av Dallas Stars, scoret spillee Mikko Rantanen og Nazem Kadri raskt for laget i løpet av to minutter. Den første blues i Weste Conference-stillingene er eliminert. Publikum håper at Colorado Avalanche kan vedvare frem til finaleseieren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : شنبه 8 شهريور 1399 ساعت: 20:03

I semifinalen i NHL Easte Conference slo Tampa Bay Lightning 7-1 Boston Bruins. I dette spillet grep Tampa Bay Lightning perfekt hver scoringsmulighet, selv om den ble blokkert av keeperen, ville han velge å angripe igjen. Boston Bruins avslørte direkte dårlig forsvar i spillet, og keeperen presterte ikke bra. I to-lagsspillet ble Boston Bruins fullstendig undertrykt av Tampa Bay Lightning, og det var også kamper mellom spillee til de to lagene i midten.

Fra begynnelsen av kampen scoret Ondřej Palát, iført nummer 18- nhl drakter, et perfekt langdistansemål for Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning kort tid etter kampstart startet laget 3 mål. Boston Bruins-spillee var litt nervøse da de så poengsummen. Spiller Brad Marchand trakk ett poeng tilbake for laget. Spillere som hadde Tampa Bay Lightning drakt på banen var fulle av lidenskapelig energi. Spillere som Brayden Point, Nikita Kucherov og Alex Killo scoret 4 mål for laget på en gang.

Dette var det verste tapet for Boston Bruins denne sesongen. Trener Bruce Cassidy så på slutten av kampen med et seriøst uttrykk. Boston Bruins rangert først på Easte Conference i den ordinære sesongen, og Tampa Bay Lightning rangert som nummer to. Boston Bruins tapte imidlertid mot Tampa Bay Lightning i to kamper på rad. For tiden tapte Boston Bruins 1-2 til Tampa Bay Lightning. Neste kamp er Boston Bruins 'siste kontringsmulighet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 181 تاريخ : پنجشنبه 6 شهريور 1399 ساعت: 19:33

Første runde av NHL-sluttspillet er over. Fjorårets forsvarsmester St. Louis Blues ble eliminert av Vancouver Canucks. Til slutt kunne Chicago Blackhawks ikke matche styrken til Vegas Golden Knights, og ble eliminert i denne omgangen. I den nye konkurranserunden beseiret Vegas Golden Knights Vancouver Canucks 5-0. Vancouver Canucks møtte den sterke krenkelsen fra Vegas Golden Knights, og det defensive laget mistet kontrollen over motstanderen.

Vegas Golden Knights har blitt temperert av disse få kampene, og spillee har blitt mer stabile og modne. Vancouver Canucks-spillee møtte en rask kontring fra Vegas Golden Knights. Lagets avanserende skudd fra midten ble helt ødelagt, slik at de ikke kunne få sjansen til å score. I dette spillet skjøt William Karlsson, iført nhl drakter nummer 71, ballen perfekt inn i motstanderens mål med ett skudd, noe som overrasket publikum ved hans fantastiske prestasjon.

De fem målene til Vegas Golden Knights i dette spillet var veldig vakre, og Vancouver Canucks ble fullstendig undertrykt og kunne ikke få pasningen. Vegas Golden Knights har spilt bra både i den offensive gruppen og den defensive gruppen denne sesongen. Den svarte Vegas Golden Knights drakt ble sesongens kraftigste trøye. I møte med den mektige offensive Vancouver Canucks, kontrollerte deres forsvarshold iherdig motstanderens krenkelse. Det defensive laget til et lag slår ofte et sterkt offensivt lag, som er konklusjonen trukket av andre lag.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : چهارشنبه 5 شهريور 1399 ساعت: 14:04

St. Louis Blues spilte ikke så stor fordel i sluttspillet. Vancouver Canucks beseiret St. Louis Blues 6-2 og avanserte til andre omgang i sluttspillet med en total score på 4-2. Spillet mellom de to lagene var veldig spennende, men det var synd at St. Louis Blues ikke våknet før i tredje kvartal for å score en sjanse. I de to foregående kvartalene ble St. Louis Blues scoret av Vancouver Canucks med 4 mål, og nr. 50-keeperen spilte ikke bra.

Etter to kvarter av kampen scoret de to lagene 4-0, og St. Louis Blues sendte målvakt Jake Allen iført nhl drakter nr. 34 for å spille. I tredje kvartal slo St. Louis Blues seg gjennom og scoret et mål. Vancouver Canucks skulle ikke overgås, og Brock Boeser scoret igjen for laget i neste kamp. Tyler Motte, iført en Vancouver Canucks drakt, ble en nøkkelfigur i spillet. Han scoret personlig 3 mål.

Tyler Motes vakre lange pasningsmål ble spillets største høydepunkt. Det perfekte samarbeidet fra Vancouver Canucks-spillee lot laget vinne et fantastisk spill. Den andre runden av NHL-sluttspillet er i ferd med å begynne, og publikum gleder seg til å se den fantastiske forestillingen til Vancouver Canucks igjen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 163 تاريخ : شنبه 1 شهريور 1399 ساعت: 20:55